Ring Video Doorbell: Ovikello johon pystyt vastaamaan aina.

Yksi innovatiivisimmista jutuista mihin olen törmännyt on Ring Video Doorbell. Jos vaikka satut olemaan näkövammainen ja olet hivenen huolissasi siitä kuka ovellasi ramppaa, niin tämä tästä voisi olla hyötyä sinulle enemmän kuin luuletkaan.

Ring Video Doorbell on siis on video ominaisuuksilla varustettu ovikello. Tässä sinäänsä ei mitään ihmeellistä tänäpäivänä, mutta kun siihen lisätään aplikaatio joka on yhteydessä video-ovikelloon, on paketti mielestäni hienosti kasassa. Voit siis vastata käytännössä mistä tahansa ovikellosi kutsuun ja saat tietoa kuka tai ketkä oven takana ovat. Tämä lisää käyttettävyyden lisäksi turvallisuutta, koska aina voit tietää kuka oven takana on ilman avaamatta sitä. Voit myös kommunikoida heidän kanssaan vaikka et olisi edes kotona.

Valmistajan mukaan ovikello on helppo asentaa jopa itse ja laatikossa mukana tuleekin kaikki tarvittavat mitä kellon kiinnittäminen vaatii. Voit kytkeä ovikellon verkkovirtaan tai jos tämä ei ole mahdollista niin kellossa on myös akku johon valmistaja lupaa 12 kuukautta akunkestoa perus käytöllä.

Laiteessa on siis HD-tason videokamera joka ottaa kuvaa 180 asteen laajuudelta. Tämän lisäksi laitteessa on infrapuna valo pimeää varten joten tämäkään ei ole ongelma. Laite tulee kahteen suuntaan puhetta joten vuoropuhelut ovella olijan kanssa onnistuu.

Ovikello liitetään wifi-verkkoon ja ladataan puhelimeen Ring Video Doorbell sovellus AppStoresta. Valmistaja lupaa että käyttöön otto on näin helppoa ja samalla sovelluksella voit hallita useampaa ovikelloa.

Tämän lisäksi valmistaja tarjoaa mahdollisuutta tallentaa verkkoon arkistoa videosta pientä lisämaksua vastaan. Käytännössä tämä siis tarkoitaa että voit käyttää ovikellon liikkeentunnistusta etuoven läheisyyden tarkkailuun ja sinulla on myös näyttää video siitä jos joku kähveltää kellosi. Jos näin käy niin valmistaja lupaa että he korvaavat varastetun laitteen uudella vastaavalla.

Tämä mielestäni huikea tuote maksaa vain 199 dollaria, joka jostain saattaa tuntua isolta hinnalta ovikellosta mutta jokainen voi miettiä mitä on valmis maksamaan mielenrauhastaan.

Ilkka Pirttimaa on tehnyt unboxin videon YouTubeen jossa hän käy lävitse muunmuassa mitä paketista löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.